Meghívó betűtípus

A meghívó betűtípusok jelentősen eltérnek a mindennap használt betűtípusok közül. Ezen a weboldalon összegyűjtöttem a legismertebb, ingyenesen letölthető és felhasználható betűtípusokat.

Az egyes betűtípusokhoz belinkeltem, honnan lehet letölteni. egy zip csomagolt fájlt lehet letölteni, amit kicsomagolás után egyszerűen telepíteni kell és Wordben ott lesz a betűtípus.

Amikor egy betűtípust kiválasztunk, ellenőrizni kell, hogy az ékezetes betűket helyesen jeleníti meg. Erre egy kiváló magyar szó az árvíztűrő tükörfúrógép, az összes ékezetes betű benne van, amit magyarul használunk.

Meghívó betűtípusok:

Great Vibes

meghívó betűtípusok

Link: https://www.1001fonts.com/great-vibes-font.html

Dancing Script

Link: https://www.1001fonts.com/dancing-script-font.html

Chopin Script

Link: https://www.1001fonts.com/chopin-script-font.html

Italiano

Ez a betűtípus megtalálható a Word alapkészletében.

meghívó betűtípusok

Meghívó tervezés online ingyen:

Használd a Canva online képszerkesztő programot meghívó tervezésre. Nézd meg a videót és 1 perc alatt elkészítheted a saját meghívódat!

Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.