Meghívó csak szertartásra

Nagy fejtörést okoz, ha a rokonok, barátok egy részét szeretnénk meghívni, de csak a templomi szertartásra. Az esküvő hatalmas költség, milliókra rúg, és ezért nem mindenkit szeretnénk meghívni a teljes ceremóniára és a mulatságra. 

Kedves gesztus, ha a rokonokat, barátokat elhívjuk a templomi szertartásra. Így nincs sértődés, nem lesz rossz szájíz, mindenki részt vehet a nagy napon, viszont nem lesz olyan drága az esküvő. 

Érdemes kétféle meghívót tervezni, az egyik az egyik esküvő meghívó szöveg csak a templomi szertartásra érvényes, a másik meghívó a lakodalomba is.

meghívó csak szertartásra
meghívó csak szertartásra

Példa az esküvő meghívó szöveg csak templomi szertartásra:

Kedves Rokonok, Barátok!

Ezúton meghívunk titeket, hogy együtt örüljetek velünk a templomi eskütételen.

Időpont: 2021. május 16. 13 óra

Hely: Szent Flórián templom

Kedves Rokonok, Barátok!

Ezúton meghívunk titeket, hogy együtt ünnepeljetek velünk a templomi szertartáson/polgári szertartáson.

Időpont: 2021. május 16. 13 óra

Hely: Szent Flórián templom

Meghívó tervezés online ingyen:

Használd a Canva online képszerkesztő programot meghívó tervezésre. Nézd meg a videót és 1 perc alatt elkészítheted a szertartásra vonatkozó meghívódat!

Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.