Meghívó fotózásra

Meghívó fotózásra szöveg:

Meghívó Tisztelt ……………………………. ! A ……. osztály szeretettel meghívja Önt a tabló fotózásra. Dátum: …………………………………. Időpont: …………….. -tól …………….. -ig Helyszín: ……………………………… A fent jelzett időintervallumban bármikor jöhet, soron kívül fogadjuk. A teljes procedúra kb 5 percet vesz igénybe. Amennyiben az időpont nem alkalmas önnek, kérjük, jelezze ezt az osztálynak. A későbbiek folyamán pótfotózási lehetőséget biztosítunk. Az elkészült képekből 3 db 10x7cm-es portré fotót kap ajándékba.

Meghívó tervezés online ingyen:

Használd a Canva online képszerkesztő programot meghívó tervezésre. Nézd meg a videót és 1 perc alatt elkészítheted a saját meghívódat!Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.