Meghívó sablon word

Meghívó sablon készítése wordben:

Meghívó tervezésre szinte bármelyik grafikus tervező program, vagy szövegszerkesztő program alkalmas lehet. A Microsoft Office Word programot napi szinten használjuk, alkalmas szövegek és képek kezelésére, kézenfekvő, hogy abban tervezzük a meghívót. 

A meghívóhoz keress szép, egyedi képet, hátteret. 100%-ban ingyenes, módosítható, kereskedelmi célra felhasználható sablonokat találsz a pixabay.com oldalon. Nézd meg a videót, hogyan tölts le képet és készítsd el a meghívót wordben.

A videó esküvő meghívó készítésről szól, de bármilyen témában találsz képeket a meghívódhoz.

Hogyan készíts házilag meghívót:

Használj az eseményhez illő meghívó hátteret, szövegezd meg, majd nyomtasd ki, vagy nyomtattasd ki egy nyomdában, papírboltban stb.

Ezen a weboldalon számtalan ötletet találsz, hogyan készíts meghívót házilag. Bemutatok további 2 ingyenes meghívó forrást, majd videóban azt, hogyan tudod megtervezni a saját meghívódat!

A legjobb program meghívó készítésre házilag: canva.com

A Canvában kész meghívók közül válogathatsz, csak át kell írni a szöveget és kész is vagy a meghívóval. 

Két nagy előnye van:

  • ért magyarul
  • kész meghívósablonokat kapsz teljesen ingyenesen

Hátránya:

  • regisztráni kell, de az 1 perc és nem jár kötelezettséggel

A Canva használatát részletesen bemutatom az alábbi linken:


Canva ingyenes meghívó tervező használata

Meghívó készítés házilag Canva-val videó:

Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.

Meghívó készítése házilag pngtree.com segítségével

A pngtree.com weboldalon meghívó hátterek ezrei közül válogathatsz! Naponta csak 2 db-ot lehet letölteni. A hátteret utána Word-ben, bármilyen más képszerkesztőben, legyen az Photoshop, Gimp, Photopea (online képszerkesztő) meghívóvá lehet varázsolni.

Csak angolul lehet keresni, így ha nem tudsz angolul, a magyar megfelelőt fordítsd le és úgy keress.

meghívó készítés